Categories
Finnish Tieliikenne

Lazyweb: Yksityisen myyntivarasto?

Sattuneesta syystä olen viime aikoina tutkiskellut käytettyjä autoja. Eräällä yksilöllä on AKEn rekisteritiedoissa kummallinen merkintä, nimittäin auto on ollut yksityisellä omistajalla (siis ilmeisesti ei edes nyrkkipajayritys) “myyntivarastossa” (merkintä tehty vuonna 2004). Autoliikkeen myyntivaraston ymmärrän, mutta mikä mahtaa olla yksityisen henkilön myyntivarasto? Aiheesta ei Google oikein osaa kertoa mitään hyödyllistä, paitsi että olen jäänyt siihen käsitykseen, että ko. merkintä on mahdollinen vain yrityksille (koska se vaatii ryhmäliikennevakuutuksen, jota ei yksityiselle henkilölle myydä).

Tietääkö kukaan, mistä tässä on todennäköisesti kysymys? Mahdollisesti jokin menneiden vuosien lain porsaanreikä?

One reply on “Lazyweb: Yksityisen myyntivarasto?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.