Categories
Education Finnish Life Tieliikenne

Autokoulu alkaa

Luokassa kaksi nuorta tyttöä, yksi nuori poika ja minä, plus opettaja. Käytiin läpi koulun käytännöt ja kortin saamisen kuviot. Kovasti opettaja painotti että olemme maksavia asiakkaita ja siksi saamme vaatia hyvää palvelua.

Tein kotiin päästyäni koulun tunnuksilla harjoitusversion teoriakokeesta netissä. Ei yhtään virhettä sanallisissa, ja kuvissa neljä – läpi olisi mennyt. Yksi virhe oli turha (liian hätäinen vastaus), yksi osoitti havainnoinnin puutteen (en huomannut suojatietä), yksi oli tulkintavirhe (katselin että auto olisi ollut ruudussa väärin) ja yksi osoitti, että en sentään kaikkia liikennemerkkejä osaa.

Tammikuun lopulla viimeiset teoriatunnit, ellen ala sumplimaan. Keskiviikkona saa jo mennä ajotunnille.

One reply on “Autokoulu alkaa”

Ihanaa, mullakin alkaa autokoulu viikon päästä, myös kolmikymppisenä, tsemppiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.