Omituisia tapoja

Äitini haastoi minut tällaiseen meemiin.

Säännöt: kerro blogissasi viisi omituista tapaasi, ja haasta mukaan viisi muuta blogia. Haaste pitää antaa haastetulle tiedoksi blogikommenttina.

 1. Päässäni soi jatkuvasti musiikkia, piisi vaihtuu aina silloin tällöin. Juuri nyt soi Tonava kaunoinen. Yleensä, jos se sopii tilanteeseen, myös vihellän päässäni soivaa piisiä.
 2. Yksi harrastamani tapa luoda fiktiivisiä yhteiskuntia on kirjoittaa auki niissä voimassa olevia lakeja.
 3. Toinen, edelliseen liittyvä, tapani on luoda fiktiivisiä henkilöitä ja tilanteita leikkimällä niitä – ääneti – itsekseni, ikään kuin pasianssi-LARPina. Vessa on aika usein muuttunut komentosillaksi 🙂
 4. En omista ajokorttia, mutta valitsen aina kun voin pelkääjän paikan (nykyaikana ihan kokonikin takia, mutta…). Se on nimittäin paras paikka harrastaa – hiljaisesti ja eleettä – edellisessä kohdassa mainittua pasianssi-LARPia auton ajamisesta 🙂 En tietenkään puutu kuskin ajamiseen, ellei tilanne sitä erityisesti vaadi (esim. tilanne, jossa on selvää, että kuskilta on jäänyt huomaamatta jokin välittömän vaaran aiheuttava tekijä – sitä sattuu joskus paremmallekini väelle, kun tilanne on tarpeeksi monimutkainen).
 5. Tämä on oikeastaan entinen tapa, mutta sanotaan se silti. Muinoin kun kirjastot eivät muistuttaneet eräpäivistä etukäteen sähköpostilla, kirjalainani olivat jatkuvasti myöhässä. Kun olin myös erittäin ahkera kirjaston käyttäjä, sakkolaskuni olivat varsin huomattavat. (Isoin, joka tosin on sittemmin armahdettu, oli tonnin vanhaa rahaa. Siinä satsissa oli paljon kirjoja!)

Haastan seuraavat blogit:

 1. 40100
 2. Tiede & mies
 3. vegai’s
 4. Heini Utunen
 5. Tätä ajattelin tänään

3 thoughts on “Omituisia tapoja

 1. Vastaan haasteeseen – pitää kehitellä tässä nuo omituiset tavat ja haastettavat 🙂 Kiitti! Heinikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.