Paras ehdokas on numero 5

Heidi Hautala on presidenttiehdokkaista paras, sen ovat myöntäneet kaikki, jopa muut ehdokkaat. Keskustaan päin kallellaan olevan Keskisuomalaisen päätoimittaja Erkki Laatikainen kirjoitti aamulla seuraavasti:

Älyllisen mestaruuden presidenttikeskusteluissa on valloittanut vihreiden Heidi Hautala. Hän puhuu suoraan näkemyksensä, ei kiemurtele, ei mielistele, ei kiihkoile. Linjoituksista huomaa Hautalan olevan laajasti lukenut, runsaan koti- ja ulkomaisen meriitin hankkinut vaikuttaja.

Viimeisimpien mielipidetiedustelujen mukaan ainakin joka neljäs vielä panttaa kantaansa. Siksi kaikki on vielä auki. Kun äänioikeutettuja on noin 4,3 miljoonaa, joista noin 80 % eli noin 3,4 miljoonaa äänestää, avoinna on vielä noin 800 000 ääntä. Kun toiselle kierrokselle tarvitaan runsaat 20 % äänistä eli noin 700 000 ääntä, on kaikilla ehdokkailla vielä gallupienkin mukaan mahdollisuus toiselle kierrokselle ottamatta silti ääniä pois keneltäkään muulta!

Heidi on paras ehdokas, ja hänellä on mahdollisuus päästä toiselle kierrokselle, kunhan me kaikki äänestämme häntä!

Äänesi voit antaa Heidille huomenna aamuyhdeksän ja iltakahdeksan välisenä aikana mutta vain oman kotialueesi vaalipaikalla, joka on mainittu kotiin tulleessa äänioikeuskortissa. Mukaan tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen. Tarkempiakin ohjeita on.

2 thoughts on “Paras ehdokas on numero 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.