Categories
Finnish Photoblog

Valokuvatorstai: digitaalinen kuvapeitto

Tämä hetki

Valokuvatorstain 57. haaste oli ottaa valokuva 1.9.2007 kello 11:00 Suomen aikaa tai ainakin niin lähellä tuota hetkeä kuin mahdollista. Kuva on otettu yksiöni keittokomeron ikkunasta, kohteena Sienitie 2:n piha Jyväskylässä ja kuvaushetki oli muutama sekunti sen jälkeen, kun kännykkäni ilmoitti klo 11:00:n saapuneen. Kännykkäni näyttää olevan muutaman sekunnin tarkkuudella ajassa.

5 replies on “Valokuvatorstai: digitaalinen kuvapeitto”

Mäkin otin kuvan kännykällä just kellon takia. Tuo on tuttua kulmakuntaa, vaikken ole siellä itse ikinä asunut – olen ollut Tourulan tyttöjä yli puolet elämästäni.

Heh =D!
Mulla on laitteiden keskinäinen integrointi askeleen futuristisempi tässä tapauksessa. Kello, kamera ja lähetysväline samassa. Käyttöliittymä on tosin nakkisormilleni sellainen, että se ei paljon innosta kirjoittelemaan pitkiä pätkiä. Maailma ei ole vielä valmis.

=D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.