UPJ toi palkankorotuksen

Tiistaina maksettiin takautuvasti koko vuoden tähän asti kertyneet UPJ-palkankorotukset. Vähän voin olla UPJ:stä iloinen, sillä jo nykyisessä siirtymävaiheessa korotusta tuli useampi kymppi kuussa.

Ehkä maailmankaikkeuden pisin palkkalaskelma kolahti postiluukusta. Viisi sivua laskelmaa on aika järkyttävä lukema.

Koon selittää se, että kymmenkunta päivän mittaista virkavapautta lautamiestehtävän hoitoa varten pilkkoo aika tehokkaasti palkkalaskelmaa osiin.

Aiempaa purkaustani voisin selittää sen verran, että tuolloin sain tietää työnantajan palkkauspäätöksen sisällön. Kiistaa meillä on edelleen, kuuluuko luentokursseja itsenäisesti pitävä ja graduja ohjaava maisteri vaatitasolle 4 vai ei.

2 thoughts on “UPJ toi palkankorotuksen

  1. Työnantaja tiputti vaatin esimiehen kanssa yksimielisesti esitetystä 5:stä 4:ään. Kirjallisia perusteluja en ole saanut (muuta kuin yleisluontoista tekstiä, josta ei voi päätellä mitään minun tapaustani koskevaa), erilaisissa suullisissa keskusteluissa olen saanut sellaisen vaikutelman, että hallinnon mielestä maisteriassistentin ei tulisi ohjata graduja saati luennoida. Silti minun edellytetään tekevän näitä tehtäviä jatkossakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.