<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: En voi olla näin tietämätön

Viikonloppuna aloin täyttää YLE:n kunnallisvaalikoneen ehdokaspuolta eli vastaamaan ehdokkaana vaalikoneen kysymyksiin. Koska omasta äänestäjäkokemuksestani tiedän, että yksiristikaksi-vastauksia tärkeämpiä ovat vastausten perustelut, olen niitä rustannut ajatuksella. Se on hidasta puuhaa!

Lisäksi huomaan, että minulla ei ole aavistustakaan, millä tolalla kaupungin vammaispalvelut ovat - vaikka vammaisuus on osa vaalikampanjaani! Selitys tälle löytyy tietenkin siitä, että oma vammani on niin lievä, ettei se ole tarvinnut vammaispalveluja sitten pikkulapsuuden. Samoin en osaa sanoa, missä kunnossa kaupungin terveydenhuolto on, sillä ainoat terveydenhuoltopalvelut, joita olen viimeisen seitsemän vuoden aikana käyttänyt, ovat olleet YTHS:n ja työterveyden (Medivire) tarjoamia.

Mutta ei hätää! Otan selvää, ja tulen tietämään nämäkin asiat ennen vaalipäivää.

Hidasta puuhaa...

2004-09-13T09:39+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/yle.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Re: Pari vihreää blogia

Mutta tämähän on vain pyrkimässä "presidentksi"!

Että kumpi on eka :_))

- Sedis, la, 15 loka   2005 17:06

Re: Pari vihreää blogia

Ei se mitään, Sedis, Heidi kyllä kirjoittaa tuonkin oikein, minähän tuossa vain mokailen :)

- Antti-Juhani, la, 15 loka   2005 18:06

Re: En voi olla näin tietämätön

Vai että ehdokkaaksi. Vaikka en ole sinua ikinä nähnyt enkä kuullut, niin kirjoituksiasi olen lukenut eri foorumeilla. Uskallan sanoa, että huonompiakin ehdokkaita on. Kaijananaho on ns. varma sijoitus.

- Mikko Moilanen, ma, 13 syys   2004 11:05

Your Comment