<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: Maksullinen vaalikone

Yleensä vaalikoneet ovat maksuttomia niin ehdokkaille kuin äänestäjille.

Mitä ajattelisitte ehdokkaasta, joka boikotoi erästä suurta vaalikonetta sillä perusteella, että kyseinen vaalikone ottaa ehdokkailta maksun?

2004-09-21T08:30+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/vaalikone.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Re: Maksullinen vaalikone

Onko joku vaalikoneista oikeesti ehdokkaille maksullinen?

- maura, ti, 21 syys   2004 08:52

Re: Maksullinen vaalikone

On, Keskisuomalaisen.

- Antti-Juhani Kaijanaho, ti, 21 syys   2004 09:18

Re: Maksullinen vaalikone

Jyväskyläläiset aikovat boikotoida 25 euroa maksavaa ehdokaskonetta, eikä suotta! Jos koneeseen vastaaminen edellyttää rahallista panosta, missä on demokratia! Kysyn vaan. Itse en lähtisi vastaamaan maksullisiin kysymyksiin...

- marleena, ti, 21 syys   2004 16:04

Re: Maksullinen vaalikone

Kyllähän tämä markkinademokratia on paksuimman lompakon välissä. Toisaalta ei ilmoittelukaan keskisuomalaisessa ole ilmaista, ja onpahan silläkin aika paljon tekemistä vaalituloksen kanssa. Eli ei keskisuomalainen ole demokratian asialla, se vain haluaa ansaita sen kustannuksella.

- kari, ti, 21 syys   2004 17:48

Re: Maksullinen vaalikone

Itseäni on asiassa ehkä eniten kismittänyt Keskisuomalaisen vaalikonemainoksissaan käyttämä perustelu (ehdokkaan tunnistamiseksi ja väärinkäytösten välttämiseksi), joka on paitsi kestämätön (vrt. YLEn ja Alman vaalikoneet ja NetPosti), myös ristiriidassa päätoimittaja Laatikaisen antamaan selitykseen (vekotin oli kallis, haluamme tasata kustannuksia).

- Tero, ke, 22 syys   2004 10:02

Your Comment