<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: Vaaliblogeja

Jyväskyläläinen keskustan ehdokas Sami Kettunen luulee olevansa ensimmäinen kunnallisvaalibloggaaja. Sallittakoon hänelle tietämättömyytensä, mutta jos asiasta aikoo tehdä mediatiedotteen (jonka perusteella mm. Keskisuomalainen uutisoi), voisi ottaa selvää tosiasioista. (Tämän jutun jäljille minut johdatti - kukas muukaan kuin Pinserin Riitta.)

No, se siitä. Tämäkin blogi on vaaliblogi näin väliaikaisesti. Aiheeni ovat kai aika metapoliittisia, pitäisikö puhua enemmän päivänpolitiikkaa? Sanokaa te (kommentit tähänkin postaukseen ovat auki viikon ajan). Olen luopunut vanhasta "postaus päivässä" -säännöstäni, mutta sen vastapainoksi toivon, että onnistun postaamaan enemmän asiaa, vaikkakin vähän harvempina annoksina.

On niitä muuten muitakin vaaliblogeja kuin meidän ehdokkaiden pitämiä. Eräs arvostamani bloggaaja haukkui tuossa taannoin puolueeni. Ei se mitään, kestän kyllä kritiikkiä ja nautin hyvästä debatista. Huomasin kuitenkin vasta kahlattuani kaulaani myöten siihen tappeluun, että vastapuoleni (ei pelkästään kyseinen bloggaaja itse) ei debatoi reilusti ja rakentavasti vaan vastaa argumentteihini stereotypioilla, väärillä mielikuvilla ja destruktiivisella otteella. En suostu pelaamaan niillä ehdoilla, joten otin aikalisän sen blogin lukemisesta. (Puhumattakaan siitä, että destruktiivinen keskustelu on armottoman voimia vievää.)

Now Playing: Star Trek VI - The Undiscovered Country, soundtrack.

2004-09-28T22:39+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/vaaliblogi.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Re: Kunnallisvaalien vahvistettu tulos Jyväskylässä

Hienoa! Etköhän sinä neljässä vuodessa varavaltuutetuksi päädy!

- Aloitusmaisema, to, 28 loka   2004 14:33

Re: Vaaliblogeja

Mikä blogi on kyseessä?

- Tommi, ke, 29 syys   2004 17:45

Re: Vaaliblogeja

Aikomukseni on olla jatkamatta sitä keskustelua; siksi jätin blogin nimen mainitsematta.

- Antti-Juhani Kaijanaho, ke, 29 syys   2004 22:51

Re: Vaaliblogeja

Toivottavasti se ei ole Tiedemies. Niin asiallisesta keskustelusta ei kerro hyvää äänestäjille.

- Tommi, to, 30 syys   2004 10:11

Your Comment