<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: Schwarzenegger puhuu

Äsken Aamu-TV:n uutislähetyksestä kuulin kaksi täysin uskomatonta soundbiteä Schwarzeneggeriltä, joka puhui äskettäin Yhdysvaltain republikaanien puoluekokouksessa:

Speaking of acting, one of my movies was called "True Lies." It's what the Democrats should have called their convention.

...

If you believe this country, not the United Nations, is the best hope of democracy in the world ... then you are a Republican!

(Lainausten lähde: The Mercury News / Associated Press)

Pelottava maa tuo. Varsinkin, jos republikaanit säilyvät sen johdossa.

2004-09-01T08:18+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/schwarzenegger.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Minulla!

Minun ehdokkaani ei ole muistaakseni koskaan päässyt siihen instanssiin, jota äänestys on koskenut. Hölmöjen päätösten iskiessä olen todennut "eipä ainakaan minun ehdokkaani ollut tuommoista sörssimässä" ja olen hyvillä mielin valittanut, jos siltä on tuntunut :)

- aq, ti, 15 kesä   2004 10:36

Re: Kenellä lie purnausoikeus

4) sillä kuka kritisoitavaa löytää (perusoikeus).

- Mikko Moilanen, ke, 16 kesä   2004 14:28

Re: Schwarzenegger puhuu

Veli Arnoldille kieli on pään tärkein osa ja se on vain nuolemista varten. Toivottavasti hän oppii häpeämään.

- kari, ke, 01 syys   2004 16:15

Re: Schwarzenegger puhuu

Mitäs pelottavaa tuossa on? Vastapuolueen saattaminen epäilyksen- ja naurunalaiseksi kuuluu politiikkaan kaikkialla, ja Suomen ja Yhdysvaltojen välillä on tässä vain aste-ero. En myöskään näe olennaista eroa siinä, onko vastapuolena toinen valtio vai samassa valtiossa toimiva toinen puolue. Schwarzeneggerin vähäistä poliittista kokemusta osoittanee se, että hän solvaa demokraattipuoluetta liian yliampuvasti, tavalla, joka suuntaa negatiivisen huomion häneen itseensä (mitä elokuvaviittaus tietysti korostaa) eikä demokraatteihin. Kokeneemmilla poliitikoilla on hienostuneemmat, epäsuorat keinonsa vastapuolueen mustamaalaamiseen. Mutta eipä kai kukaan ole tosissaan väittänytkään, että Schwarzeneggerillä olisi alunperinkään ollut mitään poliittista uskottavuutta saati pätevyyttä kuvernöörinvirkaan. Edeltävä kappale koskee vain ensimmäistä Schwarzeneggerin ajatelmista. Toinen niistä sen sijaan on varsin hämmentävä. Siinähän S. puhuu aivan yksiselitteisesti omaa puoluettaan vastaan...

- N., la, 04 syys   2004 07:06

Your Comment