<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: MTV3:n vaalikone

Alma-median (MTV3, Iltalehti ym.) vaalikone on näköjään avattu äänestäjienkin käyttöön. Taisin eilen viilata vastaukseni kuntoon...

Olen aina pitänyt vaalikoneiden yksiristikaksi-osuutta puhtaana viihteenä. En ole kertaakaan löytänyt sitä kautta itselleni sopivaa ehdokasta. Sen sijaan olen ottanut tavakseni lukea systemaattisesti kaikki oikean puolueen ehdokkaiden vastaukset läpi. En kiinnitä juuri huomiota siihen yksiristikaksi-osuuteen vaan luen perusteluja - sillä se on harvinaisen hyvä ja vertailukelpoinen kokoelma ehdokkaiden ajatuksia.

Tämän vuoksi tällä ensimmäisellä ehdokkuuskerrallani panostanut juuri perusteluihin - mutta en luottaisi yksiristikahteen, nytkään.

2004-09-27T20:34+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/mtv3-vaalikone.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Re: MTV3:n vaalikone

Itse koen tuon yksiristikaksi-veikkauksen vain suuntaa antavana. Ensin katsotaan mitä sillä löytyy, sitten tutkitaan perustelut. Jos ei miellytä niin rastitetaan uudelleen ajatuksen kanssa. Puoluekanta kun ei kaikille ole ihan selvä asia.

- Timo, ti, 28 syys   2004 21:40

Your Comment