Antti-Juhani Kaijanaho

THIS BLOG IS OBSOLETE - NEW BLOG AT /newblog/

fi/politiikka/kiitos.txt

2004-10-25

Kiitos äänestäjilleni

Tuli 67 ääntä, mikä on ihan hyvä tulos ensikertalaiselle. Aivan se ei riittänyt, jäin alustavan laskennan mukaan ensimmäiseksi vihreiden ehdokkaaksi, joka ei tullut valituksi edes varavaltuutetuksi.

Varavaltuutetun paikka jäi kahden äänen päähän, joten on mahdollista, että tarkistuslaskenta, joka valmistuu keskiviikoksi, muuttaa tilannetta. Jos tilanne pysyy tällaisena, niin noussen varavaltuutetuksi (mutta tuskin valtuutetuksi asti) kesken kauden, sillä tähän riittää yhdenkin valtuutetun tai varavaltuutetun luopuminen tehtävistään (esimerkiksi kaupungista pois muuttamisen seurauksena - näitä tapahtui päättyvällä kaudellakin).

Vihreille Jyväskylän tulos oli selvä torjuntavoitto: viime hetkiin asti näytti, että vihreät menettäisivät yhden paikan, mutta lopulta kävikin niin, että kaikki seitsemän paikkaa säilyivät. Tilanne on niin täpärä, että tarkistuslaskenta voi kyllä tätäkin vielä muuttaa.

Jyväskylän vihreä valtuustoryhmä kaudella 2005-2008 äänimäärän mukaan laskevassa järjestyksessä alustavan ääntenlaskennan mukaan:

Haluan lopuksi kiittää äänestäjiäni sekä kaikki vihreitä äänestäneitä ja vielä kaikkia äänestäneitä puolueesta riippumatta. Oma poliittinen työni ei tähän tulokseen kaadu, pikemminkin päinvastoin: vaikka valtuustoryhmään en päässytkään, niin olen tällä äänisaaliilla kohtuullisen hyvässä asemassa saalista jaettaessa eli lautakuntapaikoista keskusteltaessa. Älkää siis ajatelko, että äänenne olisi mennyt hukkaan, sillä niin ei ole!

Kiitos!

(Onneksi olkoon myös lapsuuden- ja nuoruudenystävälleni Oras Tynkkyselle loistavasta äänisaaliista Tampereella. Onneksi olkoon myös äidilleni, joka ahkeran vaalityön palkaksi sai ei mitenkään hävettävän tuloksen. Isäni sai Äänekoskella käsittääkseni sen minkä halusikin, joten onneksi olkoon siitä:)

09:38 - /fi/politiikka - 0 comments