<<< /fi/politiikka

Antti-Juhani Kaijanaho: Muistakaa äänestää!

Europarlamenttivaalien varsinainen äänestyspäivä on huomenna sunnuntaina. Ellet ole jo muistanut äänestää, äänestä nyt! Euroopan parlamentti päättää osaltaan Suomessakin noudatettavasta lainsäädännöstä. Heti alkajaisiksi nyt valittava parlamentti käsittelee ohjelmistopatenttiasiaa. Nämä vaalit ovat siis tärkeitä.

Sunnuntaina äänestää voit vain siinä vaalihuoneistossa, joka on mainittu toukokuussa saamassasi kortissa (ilmoitus äänioikeudesta). Vaalihuoneistot ovat auki aamuyhdeksästä iltakahdeksaan (9-20). Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan (äänioikeusilmoitusta et tarvitse, vaikkakin se voi nopeuttaa äänestämistä).

Näin yleishyödyllisen tiedotteen perään vielä vaalimainos: vihreät ehdokkaat ovat kaikki softapatentteja vastaan. Keskisuomalaista väriä kaipaaville suosittelen Tuija Mäkistä 95. Nuorta tietokoneihmistä kaipaavat saavat mainion mepin Jehki Härkösestä 87. Katsokaapa muutkin näitä, mutta jos he eivät iske, rohkenen vielä ehdottaa Ville Niinistöä 96 ja muitakin vihreitä ehdokkaita. Muista kuitenkin, että Suomen vaalijärjestelmässä äänesi menee ensin puolueelle ja vasta sitten yksittäiselle ehdokkaalle!

2004-06-12T22:03+0300 - /fi/politiikka


Trackback url: http://antti-juhani.kaijanaho.info/blog/fi/politiikka/aanestakaa2.trackback (trackback on rikki / trackback is broken)

Your Comment