Nahanluontia

Antti-Juhani edestä

Antti-Juhani sivulta

Antti-Juhani takaa

Siitä on kauan kun olen viimeksi ajanut partani. Ellen kovin väärin muista, se on tapahtunut yli kymmenen vuotta sitten, ennen Tampereelta paluumuuttoani Jyväskylään. Harmikseni parta ei koskaan kasvanut sellaiseksi komeaksi ja tuuheaksi jota joillakin miehillä näkee.

Olen viime aikoina kävellyt paljon (kuvia retkiltä Flickrissä). Varsinkin lämpimillä keleillä sitä tulee hikoiltua paljon, ja kun vallinnut hiustyylini on laittanut osat pitkistä hiuksistani kulkemaan hartioiden etupuolelta, on paidan etumus ollut lenkin lopuksi aivan märkä, mikä ei ole monessakaan suhteessa kivaa.

Ostin pari päivää sitten pari “hiuskorua”, kuten kaupan tuoteselosteessa luki, tai “donitsia” kuten koululaisaikanani sanottiin. Olen pari päivää nyt jo pitänyt hiuksiani jonkinlaisella poninhännällä. Kai tässä hiljalleen oppii sen laittamaan niin, ettei kamalan pahalta näytä.

Eilen ostin uudet parranajovälineet, aftershavea unohtamatta. Tänään iltapäivällä suihkun jälkeen ryhdyin hommaan. Tulos näkyy yllä.

Lähestyn kolmenkymmenen ikävuoden rajaa piakkoin. Kai tämä on sellaista itsensä uudelleen rakentamista.

One thought on “Nahanluontia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *