Tilitin Ubuntu 15.10:ssä

Jos Tilitin jumittaa sinullakin Ubuntu 15.10:ssä, kokeile muokata tiedostoa /etc/java-7-openjdk/accessibility.properties ja lisää rivin assistive_technologies=org.GNOME.Accessibility.AtkWrapper alkuun merkki #.

Tilitin on kirjanpito-ohjelma, joka toimii kaikissa yleisesti käytössä olevissa tietokoneen käyttöjärjestelmissä. Suosittelen sitä pienille yhdistyksille; pitäisi kirjoittaa siitä tarkemmin joskus.

One thought on “Tilitin Ubuntu 15.10:ssä

  1. Kun kirjoitat, niin kirjoitapa samalla siitä, miten viet pankin paperiset tiliotteet. Numeroitko tilitapahtumat uudelleen juoksevalla numerolla, vai käytätkö tiliotteiden numerointia ja lisäät kaikki yhden tiliotteen tapahtumat vienteinä sille yhdelle tositteelle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.