Suicidal

Tämä laulu on vuodelta 1994 ja alun perin sen esitti PLB (Poikien Lemmikki -bändi), johon kuuluivat minun lisäkseni Atte Romo (e. Rantalainen) ja Otto Herranen. Väärinkäsitysten välttämiseksi mainittakoon, että sanat ovat täysin fiktiiviset.

Kuuntele Suicidal (1:36) (vaatii Ogg Vorbis -tuen).

Esityskokoonpano on minä yksin — kaksi erikseen nauhoitettua lauluraitaa ja kaksi erikseen nauhoitettua kitararaitaa (rytmi ja basso, samalla akustisella teräskielikitaralla!), plus toki hieman digitaalista äänenkäsittelyä.

Äänenlaatu on edelleen aika huono. Ensinnäkin tuossa mikki+äänikorttiyhdistelmässä on karmea kohina, ja sen digitaalinen poistaminen tuhoaa osan saundista. Toisekseen mä olen tehnyt näitä äänityksiä nyt vasta kolme päivää 🙂 (PLB:n kanssa nauhoitettiin aikoinaan kasettineliraiturille.)

Lisäksi mun äänikorttini tilttaa jos äänitän CD-tasoisena, joten tää on nyt vähän huonompilaatuisena äänitetty alunperinkin.

Sen kai voisi sanoa että nää on enimmäkseen harjoituskappaleita, ääretön narsismini vain käskee julkaisemaan nämäkin. Kunhan saan vähän paremmat laitteet ostettua ja jonkin verran kokemusta alle, teen varmaan tästä ja Kerrosta uudet, paremmat versiot. Mutta nyt mennään näillä.

Suicidal

säv & san Antti-Juhani Kaijanaho

Tell me what you have to say
It is so lonely being here without her
She ran away from me a little while ago
And I want to be alone

What do you say, what do you say
I can’t hear your voice anywhere
What do you say, what do you say
It is so hard to hear just sing it aloud

I can’t imagine she’s so gone
I won’t believe you; you have covered the truth
She’s been found hanging at the backstage window?
It can’t be so! She never was suicidal

Creative Commons License
This work (lyrics, music, arrangement and performance) is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 1.0 Finland License.

1 thought on “Suicidal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *