Keski-Suomen Jyrki Kasvi

Olin jo ehtinyt erään ehdokkaan taakse, kun yllättäen tuli tilaisuus, josta en voinut kieltäytyä.

Ehdokkaani kansanedustajaksi on EFFIn puheenjohtaja, jyväskyläläinen yli-insinööri Tapani Tarvainen (blogi listalla). Hän lähti kisaan mukaan marraskuussa vihreiden sitoutumattomana ehdokkaana. Tapanilla on vuosikymmenien kokemus ihmisoikeuksien puolustajana: hän on pitkäaikainen Amnestyn jäsen, ja EFFIn varapuheenjohtaja ja sitten puheenjohtaja hän on ollut jo useamman vuoden. Hänellä on myös vakuuttava ja pitkäaikainen kokemus Unix-ylläpitäjänä ja informaatioteknologian tiedekunnan atk-tuen johtajana Jyväskylän yliopistossa, joten hän tuntee tietokonetekniikan ja sen merkityksen nykyaikaisen yhteiskunnan rakenteille ja kehitykselle.

Tapanin arvot ja poliittinen ajattelu ovat hyvin lähellä omaani. Nyt minun ei tarvitse lainkaan harmitella, etten itse voinut asettua ehdolle.

3 thoughts on “Keski-Suomen Jyrki Kasvi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>