4 thoughts on “Adressit.com – Sisäministeri Kari Rajamäen erottava!

  1. Kuka käski nulikoiden mellakoida. Selvää anarkiaa. Rajamäki teki aivan oikein, kovemmat otteet olisivat olleet paikallaan. Toivon että Rajamäestä tulisi seuraava suomen PRESIDENTTI!!! Siinä on mies paikallaan!

  2. En tiedä miksi se ei tapahtunut; ehkä jollakulla meni pupu pöksyyn jo poliisit nähdessään? Voidaan toki myös spekuloida, että poliisien toiminta esti mellakan, joka olisi muuten tapahtunut. Joka tapauksessa, kun poliisi esti mielenosoituksen, ei paikallaolijoiden (mm. helsinkiläisiä kaupunginvaltuutettuja, joista yksi on entinen kansanedustaja ja toinen kansanedustajaehdokas) kertomusten mukaan ollut minkäänlaista joukkoväkivaltaa tai sen välitöntä vaaraa (= mellakka) havaittavissa. Yksittäisiä lieviä väkivallantekoja toki oli, mutta se ei tilanteesta tee mellakkaa.

    Poliisin mukaan mielenosoittajien johtoon ei saatu yhteyttä. Minun tulkintani tästä on, ettei mielenosoituksella ollut lainkaan johtajia, eikä siksi ollut vaaraa tilanteen eskaloitumisesta mellakaksi. Poliisilla oli toki laillinen oikeus hajoittaa mielenosoitus, jolla ei ole johtajia, mutta tämä toimenpide on paikallaolijoiden kertomusten mukaan toteutettu kehnosti. Piiritysrenkaan sisällä olijoille kehoitus poistua näytti absurdilta, sillä pois piiritysrenkaasta ei näyttänyt mitenkään pääsevän. Ihmisiä otettiin myös kiinni ilman, että syy tähän selvisi kiinniotetuille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *